Izložba fotografija sa biciklističkih putovanja „2 točka“ stiže u Beograd

, / 08.07.2013
Izložba fotografija Stefana Lukića iz kluba sportova na otvorenom „Spartan Warriors'' iz Čačka biće otvorena večeras, 8. jula u 20 časova u Bike info centru u Beogradu.

Stefan Lukić, jedan od momaka iz outdoor kluba „Spartan Warriors“  čiju ste priču sa putovanja uz i niz Dunav već imali prilike da čitate na Bajsologiji , dolazi sa fotografijama sa svojih putovanja u Beograd. Gde bi drugo izložba fotografija biciklista bila održana nego u Bike info centru . Na izložbi će biti prikazano 26 fotografija sa brojnih putovanja biciklom koje su imali Spartanci. Uz svaku od fotografija će biti kartice na kojima će biti informacije o lokaciji, putovanju na kom je fotka snimljena, kilometraži.

577906_10151568649288755_757353508_n

Povodom otvaranja izložbe čačanski Spartanci navode: „Cikloturizam predstavlja spoj avanture, izazova i zdravog života koji inspiriše čoveka u gotovo svakom aspektu života. Potreba za begom od konvencionalnog života i modernih tekovina društva javlja se kod sve većeg broja ljudi, a osećaj slobode, ispunjenosti i zadovoljstva dok motate pedale kroz prelepu prirodu daje vam priliku da pomenuti beg, bar na kratko ostvarite. Nekoliko godina provedenih na dva točka, kako kroz našu tako i inostrane zemlje, dalo nam je priliku da uživamo u neopisivo lepim predelima, a mi smo ih zabeležili u više hiljada fotografija“ .

Od više hiljada fotografija koliko su Spartanci iz Čačka napravili, sasvim smo sigurni da 26 izabranih prosto ostavlja bez teksta. Vidimo se na izložbi!

Bajsologija.rs 

Komentari