Rekreativni biciklistički klub „Negotin“

/ 22.02.2013
Rekreativni biciklistički klub "Negotin"

Rekreativni biciklistički klub „Negotin“ je neprofitno udruženje građana koje se bavi promovisanjem rekreativnog biciklizma. Klub okuplja ljude kojima je rekreativno bavljenje biciklizmom sve više način života i vid uživanja u prirodi.

Okretanje pedala, puno pređenih kilometara, putovanje, druženje i upoznavanje sebe i svoje malenkosti u prirodi je jedno nemerljivo iskustvo i strahovito zadovoljstvo koje predstavlja filozofiju uživanja. Klub, između ostalog, radi i na promociji biciklizma kao oblika turizma, sa obzirom na velike turističke potencijale koju naša okolina ima, a koji su nažalost zaboravljeni.

Naši ciljevi su jasni : grupne rekreativne vožnje; Negotinska „Biciklijada“; edukacija sa naglaskom na sigurnost biciklista u saobraćaju; potpuna informisanost o značaju rekreativnog biciklizma, kao i razvoj svesti o zdravom načinu života.

Mi smo oni koji pored nikakve biciklističke infrastrukture, ponekih nevaspitanih i bezobraznih vozača automobila, i u najboljem slučaju ravnodušnog odnosa okoline, vrte pedale i uživaju u vožnji bicikla.

Pomozite svojim učešćem da nas na svakoj vožnji ili manifestaciji koju Klub organizuje bude više!

bajsologija.rs

Komentari